Reviews


Natural 100% si functioneaza!

 Am avut inspiratia sa achizitionez de pe blogul Ivonei doua dintre produsele pe care ea le recomanda:Ulei de canepă (cannabis sativa L.) si  Uleiul de orez .
       Cand am facut comanda nu stiam nimic despre aceste plante in sensul in care ele  lucreaza asupra pielii si parului, eu le foloseam numai in alimentatie si le cunosteam efectele nutritionale .
         Asa ca le-am comandat, le-am primit si le folosesc.
         Ce pot sa va spun este ca asa cum este firesc NATURA PURA intotdeauna isi implineste cu perfectiune rolul ei si ca asa descopar a nu stiu cata oara ca MITUL produselor scumpe facute pe cale chimica si care  ne este prezentat in cutiute mici si la preturi foarte mari incepe sa piarda teren, cel putin in cazul meu si cred ca si in cazul fiintelor ca  Ivona, care avem deschidere spre beneficiul pe care-l ofera produsele naturale.
      Nu sugerez aici nici pe departe sa ne oferim pentru noi produse ieftine pentru ca nu cred in acest fel de mentalitate, ci ma refer la a ne intoarce spre esentele naturale .
        Despre Uleiul de orez: il folosesc de cateva zile si l-am achizitionat pentru  efectele lui cosmetice.
         -l-am folosit pentru automasaj facial 
         -o sa observati ca fata se incalzeste ca si atunci cand va inrositi in obraz de emotie, acesta este efectul activarii microcirculaţiei la nivelul pielii si functioneaza ;
      - are un aspect USCAT, adica fata nu se incarca devenind lucioasa  si nu ramane uleiul la suprafata, el se absoarbe complet in piele, fata avand un aspect fin si placut la atingere.
        Despre Uleiul de canepa:
        - are un miros minunat de “verde”
        - l-am achizitionat si-l folosesc pentru automasarea corpului;
        - pe langa efectul hranitor al pielii care s-a cunoscut de la prima aplicare am mai simtit si o stare de reconfortare pe care o lasa ca atunci cand ne simtim curati, proaspeti;
        - pielea se simte elastica si hidratata  si chiar pentru acest motiv cautam un produs, pentru ca peste iarna caldura de la calorifere si admosfera mai uscata din casa facuse ca pielea mea sa aiba un aspect mai putin hidratat.
        Urmare a experientei mele cu aceste uleiuri, pot sa va recomand cu toata bucuria achizitionarea si folosirea lor si veti fi foarte multumite ca si mine . 
       
               Mihaela-Brasov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...